Code voor eenmalig gebruik

Op het moment dat u gebruik maakt van een openbare computer of de computer van iemand anders, dan wilt u natuurlijk wel graag dat mensen later geen toegang kunnen krijgen tot uw Hotmail account, bijvoorbeeld doordat deze uw Hotmail wachtwoord opslaat. Hotmail heeft hiervoor de mogelijkheid ‘inloggen op Hotmail met een code voor eenmalig gebruik gemaakt’. In plaats van het inloggen met een wachtwoord, kunt u aan de hand van deze optie inloggen met een code die eenmalig gebruik kan worden. Het opvragen van een dergelijke code is niet veel werk en het zorgt toch voor een veilig gevoel op het moment dat u op uw Hotmail account in moet loggen op een openbare computer of  op de computer van iemand anders.

Eenmalig gebruik hotmail

Indien u in wilt loggen met een code voor eenmalig gebruik, dan kunt u na het bezoeken van de website van Hotmail onder het formulier direct kiezen voor ‘Meld je aan met een code voor eenmalig gebruik’, uw browser zal u vervolgens automatisch naar een nieuw formulier doorverwijzen. In dit formulier moet u de gebruikersnaam van uw Hotmail account invoeren (dit is het adres dat eindigt op @hotmail.com, @outlook.com, @hotmail.com of @live.nl) en het telefoonnummer dat u bij het registreren in hebt moeten voeren. Vervolgens klikt u op ‘Stuur me de code via SMS’. U zult vervolgens per SMS de code voor het eenmalig inloggen op uw Hotmail account ontvangen. Let wel op dat eventuele kosten voor het sms’en mogelijk bij u in rekening gebracht kunnen worden. Als u al een code had ontvangen, dan kiest u naast de knop ‘Stuur me de code via SMS’ voor ‘Al een code ontvangen?’,  u krijgt vervolgens een nieuw formulier te zien waarna u uw gebruikersnaam en inlogcode direct kunt invullen.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,