Email aanmaken

Email aanmaken
Heeft u nog geen emailadres of wilt u een nieuw email aanmaken? Hotmail wordt op dit moment het meest gebruikt als extensie voor e-mail adressen over de gehele wereld. Als u dus een email wilt aanmaken, doet u er goed aan om te kiezen voor een Hotmail email adres.

Hoe maakt u een email aan?
Het aanmaken van een email is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van de stappen die u gevraagd worden. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een Hotmail email aan te maken?

Dan kunt u zich registeren via de website van hotmail. Het eerste wat u moet doen is het invullen van uw persoonlijke gegevens. De aspecten die hier worden gevraagd zijn onder andere: naam, geboortedatum en geslacht. Daarna kunt u zelf uw accountnaam kiezen. U heeft dan de keuze om uw emailadres te laten eindigen met: @hotmail.com, @hotmail.nl, @outlook.com en @live.nl. U moet er wel rekening mee houden dat Hotmail heel veel gebruikers heeft, dit betekent dat er al veel accountnamen bezet zijn. De website geeft aan of de betreffende accountnaam bestaat.

Email adres aanmaken

Daarna is het belangrijk om een goed wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord moet aan een aantal voorwaarden voldoen, namelijk; het moet bestaan uit acht tekens van kleine letters, cijfers, symbolen en twee hoofdletters. Het is wel handig om uw gegevens ergens te noteren, zodat u dit niet vergeet. Als dit wel het geval is, kunt u altijd nog kiezen voor de optie wachtwoord vergeten. Hierbij wordt dan uw wachtwoord gereset en kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.

Als u deze stappen heeft gevolgd, is uw email aangemaakt. Vanaf dan kunt u emails versturen van het betreffende emailadres of emails ontvangen. U kunt dan direct genieten van de vele voordelen die Hotmail met zich meebrengt. Uw account is gelijk in het bezit van een agendafunctie, u kunt uw mail en afspraken combineren. Een ander voordeel is de personalisatie van uw account. U kunt de kleuren van uw account helemaal zelf bepalen. Ook is zoeken binnen Hotmail zeer eenvoudig, bent u op zoek naar een contactpersoon of naar een email? Dit gaat heel eenvoudig bij Hotmail. Tenslotte beschermt Hotmail u goed tegen spam en virussen door middel van een goede beveiliging en een uitstekende spamfilter.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,