Email adres aanmaken

Wilt u een emailadres aanmaken of er een emailadres bijmaken? Wij geven u instructies hoe u eenvoudig een emailadres aanmaakt die u direct in gebruik kunt nemen.

Eén van de populairste emailextensies is op dit moment Hotmail. Elke dag worden er duizenden nieuwe emailadressen aangemaakt. Sinds kort is Hotmail samengevoegd met Outlook, u kunt dus ook emails vanaf uw @outlook.com emailadres in uw Hotmail inbox ontvangen. Hotmail biedt de gebruiker ook vele voordelen.

Er is geen software nodig om Hotmail te gebruiken, het is dus voor iedereen bereikbaar. Met Hotmail kunt u direct gebruik maken van een agendafunctie en uw account personaliseren. U kunt uw account dus helemaal naar wens indelen. U kunt zelf bepalen hoe u het fijnste werkt. Daarnaast biedt Hotmail een goede beveiliging en een goede spamfilter.

Maak nog een e-mail adres aan

Wilt u een emailadres aanmaken omdat u het bijvoorbeeld nodig heeft voor uw werk, voor school of voor uw privé leven? Dan lijkt Hotmail een goede keuze. Het aanmaken van een emailadres is zeer eenvoudig en bestaat uit een paar stappen.

Via de website van Hotmail kunt u een account aanmaken. De eerste stap is het invullen van persoonlijke gegevens. Daarna kunt u kiezen voor uw accountnaam. Dit wordt bijvoorbeeld: Kiesuwnaam@hotmail.com. De volgende stap bij het aanmaken van uw emailadres is het kiezen van een sterk wachtwoord. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord onthoudt, indien u het toch vergeten bent, kunt u altijd kiezen voor de optie wachtwoord vergeten.

Het is belangrijk om de stappen zorgvuldig te volgen, dan is het aanmaken van uw emailadres zeer eenvoudig. Binnen een paar seconde kunt u gebruik maken van uw emailadres die u zojuist heeft aangemaakt en kunt u de voordelen van Hotmail ervaren. Ook kunt u direct starten met het sturen van emails.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,