Advertentie

Hotmail adres maken

Hotmail is op dit moment een van de meest gebruikte extensies van alle e-mail adressen over de hele wereld, dagelijks worden er natuurlijk ook nog steeds duizenden nieuwe Hotmail adressen aangemaakt. Omdat Hotmail is samengevoegd met Outlook, kunt u met uw Hotmail account dus ook inloggen op de site van Outlook, daarnaast kunt u tegenwoordig ook mails ontvangen op uw @outlook.com e-mail adres, die u natuurlijk weer in uw Hotmail adres binnen kunt zien komen. De meeste mensen zien erg tegen het aanmaken van een Hotmail adres aan, dit hoeft echter absoluut niet.

 

Het aanmaken van een nieuw Hotmail adres neemt maar enkele minuten van uw tijd in beslag waarna u direct kunt beginnen met het opstellen van e-mail berichten en het ontvangen van e-mail berichten op uw persoonlijke Hotmail adres.

Aanmaken Hotmail Adres

Het is belangrijk om de stappen voor het aanmaken van een Hotmail adres goed te volgen en de nodige gegevens die u wellicht niet kunt onthouden, even op te schrijven. U kunt hierdoor voorkomen dat u later, op het moment dat u uw Hotmail wachtwoord een keer bent vergeten, niet meer op uw account in kunt loggen en uw wachtwoord ook niet meer kunt laten herstellen.

Nogmaals, het aanmaken van een nieuw Hotmail adres is niet moeilijk, het is slechts een kwestie van het goed volgen van de stappen voor het registreren van een nieuw account en natuurlijk helpen wij u graag met het invoeren van deze stappen door het geven van een duidelijke uitleg. Om een nieuw Hotmail adres aan te kunnen maken, gaat u naar de website van Hotmail, de website van Hotmail is natuurlijk ook toegankelijk via het Outlook domein. Kies vervolgens onderaan voor ‘Geen Microsoft-account? Registreer je nu!’, uw browser zal u vervolgens doorverwijzen naar een nieuw pagina waarbij u verschillende velden in moet vullen.

Wie ben je?

Naam
In het eerste veld van het registratieformulier vult u uw voornaam of voorletters in, daarna vult u uw achternaam in het tweede veld in.

Geboortedatum
In deze drievelden kiest u allereerst voor de dag waarop u bent geboren, vervolgens kiest u uw geboortedatum en als laatste het geboortejaar. Vervolgens kunt u verdergaan naar stap 3.

Geslacht
Bij de derde stap dien u uw geslacht te kiezen, kies hierbij zoals vanzelfsprekend voor ‘man’ of ‘vrouw’. U hebt bij deze stap ook de mogelijkheid om geen geslacht op te geven.

Hoe wil je je aanmelden?

Microsoft-accountnaam
Deze stap is meteen al een van de belangrijkste stappen uit het hele registrartieproces tot het aanmaken van een nieuw Hotmail adres, u kunt hier namelijk kiezen wat uw e-mail adres gaat worden. In het eerste veld kunt u een naam naar keuze invoeren, bedenk u wel dat veel namen al bezet zullen zijn. Daarna kunt u voor de extensie voor uw e-mail adres kiezen, u hebt hierbij de keuze uit @outlook.com, @hotmail.com, @live.nl en @hotmail.nl. Dit is ook meteen het adres waar andere mensen u op kunnen mailen en het e-mail adres waar vanuit u e-mails naar andere mensen kunt sturen.

Maak een wachtwoord
Vervolgens is het tijd om een wachtwoord voor uw Hotmail account in te stellen, het wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan en is hoofdlettergevoelig. Kies voor een wachtwoord dat alleen bij u bekend is en die voor u goed te onthouden is. U kunt uw wachtwoord later altijd opvragen aan de hand van de later ingevoerde gegevens.

Wachtwoord opnieuw invoeren
In dit veld moet u het wachtwoord, zoals ingegeven bij de vorige stappen, nogmaals invoeren ter bevestiging.

Menu

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail aanmaken
- Hotmail adres aanmaken
- Hotmail maken
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

Hotmail algemeen
- Inloggen Hotmail
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Live Hotmail

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken

Chatten
- Windows Live Messenger

Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,

Meer hulp nodig:

Skype