Advertentie

Hotmail inloggen

Hoe en waar log je in op Hotmail? Op dit moment zijn er meerdere websites om in te loggen op hotmail. Windows Live, Outlook.com, Hotmail.nl, Msn.com, Hotmail.com. Hoe zit dat nou precies?

Wij leggen uit hoe dat in elkaar zit, want dit kan namelijk erg verwarrend zijn. Dagelijks loggen miljoenen mensen in op Hotmail. Inmiddels is Hotmail overgegaan naar Outlook en hebben daarom steeds meer mensen moeite met het inloggen bij hun Hotmail adres.


Inloggen Hotmail

Op dit moment heeft Hotmail ervoor gekozen, om alles centraal te regelen. Alle emailextensies kunnen op dit moment inloggen via de website van Live. Wil je je nou bij hotmail aanmelden, dan kun je op de volgende link klikken om in te loggen:

Direct naar de inlogpagina van Hotmail

Hotmail aanmelden

Zowel via de websites van outlook als hotmail kom je terecht op de pagina van Live. De andere emailextensie van Hotmail. Inloggen op Hotmail is overigens ook mogelijk via de standaard website van Hotmail.nl met het Microsoft account. Dat account is namelijk de nieuwe naam van wat eerder ook wel bekend stond als het Windows Live ID account. Het account van Microsoft bestaat bij Hotmail inloggen uit een e-mailadres en uit een wachtwoord. Deze combinatie wordt niet alleen gebruikt om in te loggen op het e-mail account van Hotmail, maar dient ook om gebruik te maken van andere diensten van Microsoft.

Zo is het ook mogelijk om je bijvoorbeeld met de combinatie van je e-mailadres en wachtwoord aan te melden bij Windows Phone, Outlook.com en bij SkyDrive. Momenteel is het nog mogelijk dat Windows Live ID ergens getoond wordt in plaats van het Microsoft account, maar dat zal in de loop der tijd worden aangepast. Het Microsoft account kan overigens ook gebruikt worden om je op een pc met Windows 8 aan te melden.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,