Advertentie

Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail instellen op een Android smartphone kan door van het menu gebruik te maken of door de speciale Hotmail applicatie te downloaden op de Android smartphone. Het downloaden van Windows Live Hotmail applicatie voor Android smartphones is zo gebeurt en ook het invoeren van de gevraagde gegevens neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. Dat geldt overigens ook als voor de manier wordt gekozen, waarbij Hotmail instellen plaatsvindt via het menu Instellingen dat standaard aanwezig is op de Android smartphone.

 

Hotmail Android

Hotmail instellen op Android smartphone via applicatie
Hotmail instellen op een Android smartphone via de speciale applicatie Windows live biedt de mogelijkheid om e-mail te verzenden, te ontvangen en te beantwoorden. Ook kunnen er foto’s van de mobiele telefoon worden verzonden of andere bijlagen. Na het openen van de app wordt er gevraagd om een aantal gegevens in te vullen, zoals dat een mail vanaf een specifieke grootte niet binnengehaald moet worden. De contacten en agenda kunnen bovendien met de mobiele telefoon gesynchroniseerd worden. Na het invoeren van alle gevraagde gegevens of voorkeuren wordt de inbox getoond.

Hotmail instellen Android toestel via menu
Hotmail instellen op een Android smartphone is ook mogelijk door van het menu gebruik te maken en in het overzicht van applicaties e-mail te selecteren. Indien er nog geen accounts staan vermeld, dan kan Microsoft Hotmail geselecteerd worden. Het bestaande e-mailadres kan daarna worden ingevuld, waarna ook het wachtwoord ingevoerd dient te worden. Vervolgens zullen de e-mailinstellingen van het Microsfot Account automatisch worden opgehaald en is het Hotmail account vanaf dat moment ingesteld op het Android toestel. Het verzenden van e-mail wijst zich vanzelf en dat geldt eveneens voor het lezen van inkomende berichten en voor het beantwoorden van ontvangen e-mailberichten. Er kunnen overigens meerdere accounts worden ingesteld op de Android smartphone.

Hotmail instellen op samsung

Onderstaand ziet u de gebruiksaanwijzingen voor de telefoons die wij al hebben gemaakt.

- Samsung Galaxy S4

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,