Advertentie

Hotmail instellen op Android Tablet

Hotmail instellen op een Android tablet kan op een simpele manier gerealiseerd worden in slechts een paar minuten tijd. Bij Hotmail instellen op een Android tablet kunnen de hieronder beschreven stappen worden gevolgd, waarbij de procedure voor de tablets van verschillende merken gelijk is op een enkel detail na. Door de instructies voor het instellen van Hotmail stapsgewijs op te volgen kan er direct toegang worden verkregen tot de e-mailberichten op de tablet waarbij er van het Android besturingssysteem gebruik wordt gemaakt.

Hotmail account toevoegen Android tablet

Hotmail instellen op een Android tablet kan door naar de optie ‘Instellingen’ te gaan die standaard op de tablet staat vermeld. Daar is de optie ‘Persoonlijk’ te vinden waaronder Accounts & synchronisatie staat vermeld. Selecteer deze optie en klik vervolgens op ‘Account toevoegen’ met de optie e-mail. Op dat moment kan het bestaande Hotmail adres worden ingevoerd in combinatie met het wachtwoord dat voor het betreffende e-mailadres geldt. Vervolgens gaat het toestel zelf op zoek naar de juiste instellingen die gekoppeld zijn aan het Hotmail account en als dat proces gereed is, dan is het Hotmail account met e-mailadres toegevoegd aan de Android tablet.

Opties Hotmail instellen Android tablet

Hotmail instellen op een Android tablet is zo gebeurd, waarna er nog de mogelijkheid wordt geboden om een aantal opties te activeren. Verder wordt de optie geboden om contactenlijsten en de agenda functie te synchroniseren. Nadat de gewenste opties geactiveerd of gedeactiveerd zijn moet er op de optie ‘volgende’ geklikt worden. Aan de mailbox kan naar wens een naam worden toegekend. De inkomende e-mailberichten worden na het instellen van Hotmail voortaan op een overzichtelijke wijze op de Android tablet vertoond.  Overigens bieden Android tablets ook de mogelijkheid om de Hotmail applicatie te downloaden. Als de Hotmail app is geïnstalleerd en geopend wordt, dan kunnen direct de inloggegevens worden ingevoerd van het Microsoft account.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,