Advertentie

Hotmail instellen op uw computer

Hotmail instellen op een computer gaat zeer eenvoudig en gaat aan de hand van een Microsoft account. Voorheen was het Microsoft account bekend onder de noemer van Windows Live ID. Het account van Microsoft stelt iedereen in de gelegenheid Hotmail in te stellen op de computer, maar ook om gebruik te maken van andere services, zoals onder meer van SkyDrive, Outlook.com en Windows Phone. Hotmail instellen op de computer kan nadat er een Microsoft account is aangemaakt en dat kan door eenvoudig onderstaande stappen te volgen.

Account aanmaken

Hotmail account aanmaken
Ga voor Hotmail instellen op de computer als eerste naar de website van Hotmail.nl die als gratis e-mailservice gebruikt kan worden. Er wordt direct een scherm vertoond waar Outlook staat vermeld. Aan de onderzijde aan de rechterkant wordt de tekst vermeld ‘Geen Microsoft account? Registreer je nu. Klik voor Hotmail instellen op de computer op de tekst ‘Registreer je nu’. Er wordt vervolgens een scherm geopend waar er naar persoonlijke gegevens wordt gevraagd, zoals de voornaam, achternaam, geboortedatum en geslacht. Vervolgens wordt de keuze geboden om je aan te melden met de accountnaam en kan bij het vakje daarachter Hotmail.com of Hotmail.nl geselecteerd worden. Het gekozen e-mailadres wordt tevens het Microsoft account dat gebruikt kan worden om je aan te melden bij services en sites van Microsoft.

Wachtwoord en wachtwoord herstellen
De volgende stap voor Hotmail instellen op de computer is het kiezen van een wachtwoord, waarbij er minimaal acht tekens moeten worden ingevoerd. Let op, want de tekens zijn hoofdlettergevoelig. Het wachtwoord moet ter controle nog een keer worden ingevoerd.  Het is mogelijk dat het wachtwoord een keer vergeten wordt en daarom wordt de vraag gesteld op welke manier het wachtwoord hersteld kan worden. Dat kan door een telefoonnummer op te geven, een alternatief e-mailadres op te geven of door een beveiligingsvraag te kiezen. Tot slot moet nog vermeld worden uit welk land je komt en moeten er een aantal tekens worden ingevoerd die zichtbaar zijn op het scherm. Er wordt nog een keuze geboden om e-mail te ontvangen met aanbiedingen, maar dat vakje kan naar wens leeg gelaten worden. Voor het definitief maken van Hotmail instellen op de computer dient er nog op ‘Ik ga akkoord’ te worden geklikt, waarmee aangegeven wordt akkoord te gaan met de voorwaarden van Microsoft.

Heeft u nog geen account? Dan moet u eerst een hotmail account aanmaken.

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,