Advertentie

Hotmail instellen op Ipad

Hotmail instellen op iPad is ideaal om ook mobiel altijd en overal de inkomende e-mails te ontvangen. Naast het ontvangen van e-mails via het Hotmail account is het uiteraard ook mogelijk om ontvangen e-mails te beantwoorden of zelf een nieuwe e-mail aan te maken en te verzenden. Er hoeven slechts een paar stappen te worden doorlopen voor het instellen van Hotmail op de iPad. Overigens wordt de mogelijkheid geboden om meerdere e-mailadressen op de iPad in te stellen, zodat ook berichten van andere e-mailadressen op de iPad kunnen worden ontvangen. Volg onderstaande simpele stappen voor het instellen van Hotmail op de iPad.

Installeer hotmail op ipad

Instellingen
Ga op de iPad naar het icoon Instellingen en open deze. Onder het kopje ‘Instellingen’ staat een lange rij met opties, waar je de optie ‘E-mail, contacten, agenda’s’ moet selecteren. Vervolgens zie je aan de rechterzijde de categorie Accounts. Daar selecteer je Microsoft Exchange, waarna er een invulvel voor een Hotmail account verschijnt. Hotmail instellen op de iPad gaat vervolgens door het gewenste Hotmail adres in te vullen en het bestaande wachtwoord in het veld eronder in te voeren. Het veld daaronder wordt automatisch gevuld nadat het e-mailadres en het wachtwoord is ingevoerd.  Na het invullen van de gegevens klik je op ‘volgende’ en wordt de Hotmail ingesteld op je iPad.

Mail applicatie iPad
Hotmail instellen op de iPad kan met meerdere e-mailadressen, maar ook met een ander account, zoals Live.nl en Outlook.com. Het instellen van andere e-mailadressen verloopt ook weer via instellingen op de iPad. Na het instellen van meerdere e-mailadressen is de e-mail daarvan toegankelijk via de mail applicatie. Linksboven geeft het pijltje naast ‘Inkomend’ aan welk account er gebruik wordt. Door op dat pijltje te klikken wordt een overzicht getoond van de verschillende geïnstalleerde e-mailaccounts en kan daar één van geselecteerd worden om de e-mail te bekijken of te verzenden. Het is ook mogelijk om alle inkomende berichten van verschillende accounts op het scherm te krijgen door de optie ‘Alle inkomende te selecteren’.

Hotmail account aanmaken
Indien u nog geen hotmail account heeft, moet u deze eerst even maken. Dit kost een paar minuten van uw tijd. Klik hier om meer te lezen over hotmail account aanmaken

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,