Advertentie

Hotmail instellen op Iphone

Hotmail instellen op de iPhone is heel simpel geworden vanaf het moment dat de versie iOS 5 is ingevoerd. Naast het instellen van Hotmail op de iPhone is het uiteraard ook mogelijk om andere e-mail accounts in te stellen, zoals Live.nl en Outlook.com. Het instellen van Hotmail op de iPhone kan direct gedaan worden door de onderstaande stappen op te volgen. Na het instellen van het account is het mogelijk om alle e-mails op het betreffende e-mailadres te ontvangen en te beantwoorden. Uiteraard behoort het dan ook tot de mogelijkheden om zelf een mail op te stellen en deze te versturen naar een van de contactpersonen in de lijst of door een nieuw e-mailadres in te voeren.

Installeer hotmail op iphone

Open ‘Instellingen’
Zet de iPhone aan en selecteer de optie ‘Instellingen’. Vervolgens zoek je in de lijst met instellingen naar ‘E-mail, contacten en agenda’. Selecteer deze optie en maak vervolgens de keuze voor ‘Voeg een account toe’. Aangezien het bedoeling is om Hotmail in te stellen op de iPhone selecteer je de optie Microsoft Exchange. Daarna wordt de mogelijkheid geboden om een bestaand Hotmail adres in te voeren en de daaraan gekoppelde wachtwoord in het veld eronder. Klik daarna op ‘Volgende’ en kies voor de optie ‘Bewaar’. Hotmail instellen op je iPhone is met het volgen van deze stappen gelukt en het is mogelijk om direct nog een account of ander e-mailadres van Hotmail in te voeren.

Hotmail klaar voor gebruik
Hotmail instellen op de iPhone is binnen een paar minuten gerealiseerd, waarna het e-mail account meteen klaar is voor gebruik. De inkomende mails zijn te zien in een handig overzicht en met een tikje op het scherm kan het volledige bericht worden gelezen. Het verzenden van nieuwe e-mailberichten en het beantwoorden van e-mail wijst zich vervolgens vanzelf op de iPhone.

Installatie per toestel

Wij proberen in de loop van de tijd gebruikshandleidingen te maken per toestel. Voor de volgende toestellen is deze aanwezig:
- Iphone 4S
- Iphone 5S
- Iphone 6
- Iphone 6 plus

 

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,