Advertentie

Hotmail maken

Wilt u een Hotmail maken om te e-mailen? U vindt hier tips hoe u een Hotmail adres maakt en wat de voordelen zijn van Hotmail. Hotmail is op dit moment de meest gebruikte e-mail extensie. Dit heeft onder andere te maken met de bekendheid, de betrouwbaarheid en de populariteit van het bedrijf achter Hotmail. Sinds kort is Hotmail samengevoegd met Outlook, het voordeel hiervan is dat u nu ook met uw Hotmail account kunt inloggen op de website van Outlook. Ook kunt u nu e-mails ontvangen in uw Hotmail account via uw Outlook e-mail adres.

 

Hoe hotmail maken?

Wilt u gebruik maken van een Hotmail e-mailadres? Wacht dan niet met het maken van een Hotmail account, u hoeft hier zeker niet tegenop te zien. Het maken van een Hotmail account is namelijk zeer eenvoudig. Binnen een paar stappen kunt u e-mailen vanaf uw Hotmail account.

Om een Hotmail te maken moet u uzelf registeren via deze website. De eerste stap is het invullen van uw persoonlijke gegevens. Als u al uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, dient u een accountnaam te kiezen. Ook kunt u hier uw e-mailadres formuleren, dit wordt dan bijvoorbeeld: uwnaam@hotmail.com. Het is uiteraard wel van belang dat dit e-mailadres nog niet bestaat. U kunt naast @hotmail.com ook kiezen voor andere extensies, namelijk: @hotmail.nl, @outlook.com en @live.nl. Daarna moet u een goed wachtwoord formuleren. Dit wachtwoord moet bestaan uit acht tekens, met kleine letters, cijfers, symbolen en twee hoofdletters. Het is handig uw inloggegevens ergens op te slaan of op te schrijven. Dit voorkomt problemen met inloggen op een later tijdstip.

Het maken van een Hotmail account is dus zeer eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is het zorgvuldig volgen van de stappen.

Voordelen hotmail

Als u een Hotmail account heeft aangemaakt ervaart u vele voordelen. U heeft namelijk geen software nodig om Hotmail te kunnen gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van een online agendafunctie, u kunt dus uw e-mail en agenda combineren. Daarnaast kunt u ook de kleuren van het scherm aanpassen naar uw persoonlijke smaak. Nog een voordeel is het snel kunnen zoeken naar contactpersonen, omdat Hotmail over een uitstekende zoekfunctie beschikt. Een ander voordeel voor de gebruiker is de goede beveiliging en de spamfilter, wat onder andere uw computer beschermt.

Menu

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail aanmaken
- Hotmail adres aanmaken
- Hotmail maken
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

Hotmail algemeen
- Inloggen Hotmail
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Live Hotmail

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken

Chatten
- Windows Live Messenger

Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,

Meer hulp nodig:

Skype