Advertentie

Hotmail Wachtwoord kwijt

Telefoonnummer
U kunt ervoor kiezen om uw wachtwoord aan de hand van uw telefoonnummer of e-mail adres te laten herstellen, u kunt echter ook kiezen voor het invoeren van een beveiligingsvraag. Het invoeren van een beveiligingsvraag is veruit de veiligste optie, echter is het soms lastig om het antwoord hierop te onthouden. Als u ervoor kiest om uw wachtwoord te herstellen aan de hand van uw telefoonnummer, dan kiest u de landcode en voert u in het tweede veld uw telefoonnummer in.

Alternatief e-mail adres
Op het moment dat u al een ander e-mail adres hebt, dan kunt u deze hier invullen. Dit e-mail account zal ook worden gebruikt op het moment dat u uw wachtwoord vergeten bent. Let erop dat u hier een juist e-mail adres of helemaal geen alternatief e-mail adres invult.

Aanmaken Hotmail Adres

Beveiligingsvraag
Allereerst dient u de beveiligingsvraag te selecteren die u graag wilt gebruiken, de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn: ‘geboorteplaats moeder’, ‘beste jeugdvriend’, ‘naam eerste huisdier’, ‘favoriete leraar’, ‘favoriete historische figuur’, ‘beroep grootvader’. Dit zijn allemaal vragen waar alleen u een antwoord op kunt weten.

Antwoord
Vervolgens voert u het antwoord op de beveiligingsvraag in, het is uitermate belangrijk om dit antwoord goed te onthouden en niet kwijt te raken, u hebt dit antwoord namelijk nodig bij het herstellen van uw wachtwoord.

Waar kom je vandaan?

Land/regio
Voer in dit veld het land of de regio in waar u vandaan komt, dit veld staat standaard op ‘Nederland’.

Postcode
Voer hier uw postcode in

Afronding

Bevestigen dat je geen robot bent

Ter beveiliging van het netwerk van Microsoft hebben ze op het eind een captcha gezet, hierdoor kunnen ze controleren of u wel echt een mens bent en geen robot. U dient de tekens uit het figuur over de typen in het veld eronder, u kunt er ook voor kiezen om andere tekens te krijgen of een audiobestand te beluisteren door te kiezen voor ‘andere tekens’ of ‘audiobestand’.

E-mail ontvangen

Kies er hier voor of u graag aanbiedingen per e-mail wilt ontvangen van Microsoft, door het vakje leeg te laten, krijgt u geen aanbiedingen van Microsoft.

Ik ga akkoord

Kies er vervolgens voor om na het lezen van de Microsoft- serviceovereenkomst en de privacy- en cookieverklaring van Microsoft met bovenstaande akkoord te gaan door te kiezen voor ‘Ik ga akkoord’. Gefeliciteerd, u hebt nu een nieuw Hotmail adres aangemaakt en kunt op uw nieuwe account inloggen!

Hulp bij het instellen
- Hotmail instellen op computer
- Hotmail instellen op Ipad
- Hotmail instellen op Iphone
- Hotmail instellen op Android Tablet
- Hotmail instellen op Android Smartphone

Hotmail algemeen
- Code voor eenmalig gebruik
- Hotmail zoeken
- Hotmail verwijderen
- Hotmail wachtwoord kwijt
- Video Uitleg

E-mail algemeen
- E-mail aanmaken
- E-mailadres aanmaken


Informatie over

Hotmail, Livemail, Webmail, Hotmail account aanmaken, Inloggen Hotmail, Hotmail inloggen, Hotmail aanmaken, MSN Online, Hotmail Outlook, Windows live mail, Live mail, Hotmail .nl adres aanmaken, Hotmail.com adres aanmaken, Hotmail.com aanmaken, Hotmail.com inloggen, Hotmail account aanmaken, Hotmail zoeken, Hotmail downloaden, Hotmail.nl aanmelden, Mijn Hotmail, Hotmail aanmaken, Hotmail account, Hotmail inlog, Hotmail.nl zoeken, MSN Hotmail inloggen, Hotmail live aanmelden, Postvak in Hotmail,